Talent Alive

Workshops

DE WORKSHOPS VAN TALENT ALIVE ..

Circus

Onze Allround Circusworkshop: Clownerie, acrobatiek, jongleren, koorddansen, Chinese bordjes, steltlopen en vuurspuwen. Is je interesse gewekt?
Om het hooggeëerd publiek echt te verbazen, wil je als circusartiest van alle markten thuis zijn. Leer de fijne kneepjes van het vak van één of meerder vaardigheden. Alles op een veilige manier.

Theatersport

Verleg je grenzen met een Basis Theatersport. Theatersport is improviseren. Met een paar tips over Accepteren, Risico’s nemen en Teamspel kun je al snel aan de slag. Na een warming-up en leuke oefeningen spelen we wat korte scènes voor elkaar. Wat je speelt is altijd goed. Zie jezelf en elkaar met andere ogen, in een andere rol!

Ballonfiguren vouwen

Vind jij het ook zo leuk, een ballonnenclown die een hond-olifant-aapje maakt? Leer het zelf ook! Bij de workshop ballonvouwen voor beginners start je met de basistechnieken en ga je al snel zelf figuren maken. Na 1 of 2 uur heb je een hondje, een bloem en misschien wel een beertje gevouwen. Schrik niet, ballonnen kunnen soms knallen!

Ook bij uw evenement?

Tot ziens!

TALENT ALIVE

boven de tekst 3OLYMPUS DIGITAL CAMERAvoorpagina 2voorpagina 2boven de tekst 3OLYMPUS DIGITAL CAMERAvoorpagina 2voorpagina 2
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.