Talent Alive

Diverse Acts

De Speciale Acts van Talent Alive

 

PAPARAZZO Fotograaf

P1
Midden op het festival, in de drukke feestzaal of bij de deur waar alle gasten binnenkomen, fotograaf Roberto ziet alles. Hij maakt een praatje met u en de mooiste foto’s van iedereen. Alleen met uw toestemming!! Alle foto’s bewerkt hij keurig en kunt u later op de site terugkijken.
Meer informatie…

tussen de tekst 1KIBBELENDE STEWARDESSEN, CLOWNTJE ROMMEL, BETTINA EN HENDRIK-JAN

Zomaar een paar namen onze speciale acts. Uit voorraad of op maat gemaakt, passend bij uw thema. U wenst, wij hebben ideeën en artiesten!
Meer informatie…

 

MENEER FLENS

SONY DSC
Een combinatie van horeca, circus en clownerie, en vooral veel interactie met het publiek. Jongleren, balanceren en een spannend verhaal. Tot slot een pannenkoek voor allemaal. Meneer Flens bakt maar liefst 5 pannenkoekjes tegelijk. Die deelt hij uit met suiker, stroop, versiering en een vleugje magie.
Meer informatie…

 

CIRCUS EN VUURSHOW

Jongleren, goochelen, lopen over gloeiende kolen. En tot slot: een prachtige vuur show! Alberto laat jong en oud met open mond toekijken. Komt dat zien!
Meer informatie…

1Heerlijke pianomuziek

Deze charmante pianiste speelt bekende en minder bekende nummers, achtergrond en meezingers, en gezellige kinderliedjes. Zeer sfeerverhogend!

Ook bij uw evenement?

Tot ziens!

TALENT ALIVE

diverseActs_ludieke_oberdiverseActsdiverseActsdiverseActsdiverseActs_ludieke_oberdiverseActsdiverseActsdiverseActs
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.