Talent Alive

Kindervoorstellingen

De Kindervoorstellingen van Talent Alive ..

Oma Gymnastiek

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In ‘Oma gymnastiek’ is Aniek een heel sportief type. Als oma niet kan komen omdat ze ziek is, vindt Aniek dat oma mag gaan sporten om beter te worden. De kinderen helpen mee om het sportprogramma te bedenken. Voor 4 tot 8 jarigen.

Kapitein Roodstaart

Kapitein Roodstaart’ is niet altijd even handig in het vinden van schatten en vraagt de hulp van kinderen van 4 tot 10 jaar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMelanie en de Magische Didgeridoo

Als Melanie op zoek gaat naar ‘de magische didgeridoo’ in de Australische woestijn beleeft ze spannende avonturen.
Ze schrikt van een koala en moet vluchten voor een krokodil. Zal ze het halen? Voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

 

Clowntje Rommel en meneer O.P. Geruimd

21

Clowntje Rommel snapt het niet. Ze gooit alles gewoon op de grond, zoals een bananenschil en een snoeppapiertje. Meneer O.P. Geruimd van de Z.O.O.I. (de Zwerfafval Opsporings- en Opruim Instelling) is echter streng. Samen met de kinderen gaat hij het clowntje leren hoe we samen alles netjes houden.
Een korte, vrolijke en educatieve voorstelling

Prof en Elles 6
Professor D en Elles het bosmens

De professor houdt een lezing voor het geachte publiek, over zijn belangrijke werk in de natuur. Dit wordt verstoord door Elles, zijn oude liefde die hij nooit meer hoopte te zien. Elles doet een beetje vreemd. Maar is ze echt onaardig of probeert ze vrienden te maken op haar eigen, onhandige manier?

Ook bij uw evenement?
Tot ziens!

TALENT ALIVE

foto kindervoorstelling kapitein roodstaartkindervoorstellingfrontpage2melanie-kinderfeestjefoto kindervoorstelling kapitein roodstaartkindervoorstellingfrontpage2melanie-kinderfeestjefoto kindervoorstelling kapitein roodstaartkindervoorstellingfrontpage2melanie-kinderfeestje
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.