Talent Alive

Steltenlopers

De Steltenlopers van Talent Alive geven iedereen een glimlach!

Onze steltenlopers weten hoe ze sfeer brengen bij het publiek. Ze trekken de aandacht, maar geven die snel terug aan wie het verdient: het publiek. Gasten krijgen bij de deur een warm welkom, kinderen een prachtige ballon, de jubilaris een glorieuze speech. Interactief en verassend.

Voorbeelden van acts op stelten:

Sjonnie en Anita

sjonnie en anita 1

Deze volkse typetjes komen graag de boel op stelten zetten. Sjonnie is weer aan het mopperen, want Anita is met alle mannen aan het “sjansen”. Als dat maar goed afloopt!
Geschikt voor bijvoorbeeld elk “proud to be fout” “Sjonnie en Anita party” of “jaren 90 feest”!! Ook leuk als welkoms act.

Ballonnenclown op steltenBallonnenclown op stelten

Kinderen vinden het helemaal geweldig, zo’n grote vriendelijke clown. En dan krijgen ze ook nog een olifant, vliegtuig of konijntje van ballonnen! Deze kleurrijke verschijning is altijd een hit.

Barbie en Ken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Barbie loopt mooi te zijn. Ze is steeds in de weer met haar spiegeltje en make-up. Ze geeft ook de vrouwen om haar heen graag wat rouge of lippenstift. Maar als de stoere Ken loopt te flirten met de vrouwen, dan roept ze hem snel tot de orde!

Denk ook eens aan een ballonnenclown of een Kerstman(vrouw) op stelten!

Ook bij uw evenement?

Tot ziens!

TALENT ALIVE

steltenloper TAsteltenloper TAsteltenloper TAsteltenloper TAsteltenloper TAsteltenloper TAsteltenloper TAsteltenloper TAsteltenloper TAsteltenloper TA

 

 

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.